Το γυμναστήριο Sky Fitness Center στεγάζεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου «Βεργίνα» το οποίο βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης κεντρική λεωφόρο του Ωραιοκάστρου  με Καρπενησίου  γωνία. 
Χαρακτηριστικό γνώρισμα του γυμναστηρίου αποτελεί το φυσικό φως που εισέρχεται μέσω των υάλινων θόλων που βρίσκονται στην οροφή και βοηθά τους ασκούμενους τόσο στην εκτέλεση τους προγράμματος εκγύμνασης όσο και στην βελτίωση της ψυχολογία τους. 
Το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένα συστήματα που βεβαιώνουν την ασφάλεια των ασκουμένων και προσωπικό άρτια καταρτισμένο ικανό να ικανοποίηση τις ανάγκες των ασκουμένων στα πλαίσια του χώρου εκγύμνασης, πάντα με όρεξη και ενθουσιασμό. 
Όλοι οι γυμναστές είναι κάτοχοι πτυχίου ΤΕΦΑΑ με ιδιαίτερες γνώσεις στην αποκατάσταση τραυματισμών, κάτι που επιβεβαιώνει ότι οι ασκούμενοι είναι σε «καλά χέρια». Πέρα από τα όργανα ενδυνάμωσης, οι ασκούμενοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν όλα τα προγράμματα αίθουσας όπως ενδυνάμωσης, αερόβιας άσκησης, yoga, Pilates, ορθοσωμική, TRX και πολλά άλλα ικανά να προσαρμόζουν όλες τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Επιπλέον παροχές του γυμναστηρίου είναι το Reformer Pilates, Vacu Move, Kick Boxing, Sauna και Solarium. 
Tο γυμναστήριο παρέχει ελεύθερο ιδιωτικό parking.
Ο τέλειος συνδυασμός πολυτέλειας σε λογικές τιμές.